Lampe Debusseré Rally 2024

3 april 2024

Lampe Debusseré Rally 2024

Beste autoliefhebbers,

Met groot genoegen kondigen we de 3e editie van de Lampe Debusseré Rally aan, die op 18 augustus plaatsvindt. Dit jaar hebben we een heerlijke lunchstop gepland in Restaurant Auberge du Pêcheur!

Ook deze keer belooft het een unieke ervaring te worden. We deden ons uiterste best om een onvergetelijke dag vol adrenaline, avontuur en plezier te creëren voor alle deelnemers. Gedurende de dag worden er ook 2 praktische proeven voorzien, waarbij per proef 3 prijzen te winnen zijn!

Classics, sportwagens, terreinwagens of zelfs elektrische wagens ... we nodigen jullie graag allemaal uit! Ongeacht het merk, model of bouwjaar van je auto, zien we je graag deelnemen aan de Lampe Debusseré Rally!

De route werd net als de voorbije jaren zorgvuldig uitgestippeld om de deelnemers langs adembenemende landschappen en pittoreske plekjes te leiden.

Er zijn twee spannende proeven die doorheen de dag zullen plaatsvinden. Ze zijn ontworpen om jullie vaardigheden en behendigheid op de proef te stellen. Dat is niet alles - er zijn ook fantastische prijzen te winnen! Of je nu een doorwinterde rallycoureur bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, deze proeven bieden voor ieder wat wils.

Daarnaast hebben we enkele van de beste partners samengebracht om de deelnemers te voorzien van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Of je nu even wilt ontspannen tussen de proeven door of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, er zal voor iedereen iets te beleven zijn.

Klik hier om de aftermovie van vorig jaar te bekijken.

Programma:

09:00 - 10:00 Ontvangst & uitgebreid ontbijt @ Lampe Debusseré inclusief goodies!
10:00 - 11:45 Rally deel 1
11:45 - 12:00 Gemiddelde snelheidsproef
12:00 - 13:30 Lunch @ Auberge du Pêcheur
13:30 - 15:00 Rally deel 2
15:00 - 15:45 Tussenstop in een bruine kroeg
15:45 - 16:45 Rally deel 3 met behendigheidsproef
17:00 - ... Aperitief + hapjes & prijsuitreiking @ Beach Bar Oudenaarde

Dus markeer 18 augustus in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol actie en plezier tijdens de 3e editie van de Lampe Debusseré Rally!

KLIK HIER OM IN TE INSCHRIJVEN