13 februari 2020

Debusseré is nu Lampe & Debusseré

De logische stap …

Het is dit jaar exact 35 jaar geleden dat Patrick Debusseré zijn autobedrijf opstartte.

Ettelijke duizenden auto’s vonden ondertussen hun tevreden koper. Auto per auto, zoals steen per steen werd gebouwd aan een huis van vertrouwen, met een rotsvaste goeie reputatie. De net iets andere wagen, de vluggere, de goedkopere, de zeldzamere, de mooiere of de fiscaal vriendelijkere. Meestal was er iets wat ervoor zorgde dat de te koop gestelde wagen interessant was. De naam kwam vanzelf: Debusseré Interesting Cars, de vlag die de lading volledig dekt. Het werd een handelsmerk.

Negen jaar geleden vervoegde Matthias Lampe dan het team als gepassioneerd autoverkoper. Al vlug ontpopte Matthias zich echter als waardig copiloot van Patrick.

Dit ijzersterk duo als piloot en copiloot gaf het autobedrijf vleugels. Zich onderscheiden en beter doen werd meer dan ooit het motto. Zo kwam er de in het oog springende, uit zeecontainers opgebouwde Car Store op een nieuwe locatie. De Matchbox  doosjes denk je er vanzelf bij. Autobedrijf werd Car Store. Een logische naamsverandering voor gezellig auto- shoppen in een ‘delicatessen’ zaak. Aansluitend werd er een state of the art werkplaats gebouwd met geïntegreerde toonzaal en afleverruimte. Clean en transparant. Zelden gezien.

Matthias nam vervolgens geleidelijk aan het stuur over in de dagelijkse leiding. De kristalheldere foto’s, de posts op Facebook en Instagram zijn van zijn signatuur. Klanten wisten meer en meer zijn frisse en correcte aanpak te smaken. Wat overal leidde tot goeie recensies en tot de 3 opeenvolgende onderscheidingen (2017, 2018 en 2019) van ‘Topverkoper’ bij AutoScout24 voor uitstekende prestaties, klantgerichtheid en verkoopsucces. Ook Car-Pass kende voor die 3 jaren het gegeerde certificaat ‘Trusted Provider’ toe.

Het was dus de logische stap om deze goeie samenwerking te bestendigen en deze unieke Car Store met zijn gemotiveerde en bekwame medewerkers een gegarandeerde, mooie toekomst te geven.

De nieuwe vennootschap ‘Lampe Debusseré Bv’ werd dus opgericht met beiden als bestuurder. Matthias als copiloot bij ‘Debusseré’ wordt piloot bij ‘Lampe Debusseré’. Patrick als ervaren piloot wordt copiloot. 

Voor de klant verandert er niks, in tegendeel. Het team werd immers nog verder uitgebreid voor een nog betere dienstverlening.

Hierover meer in een volgende nieuwsflash.